It's dark right now

Just nu är det mörkt som gäller. Men det har det varit ganska länge när jag tänker efter. Ibland skulle jag vilja ha coachning, vad är det som är mest uppskattat av andra? Det är ju inte alltid det som är mest uppskattat av en själv liksom. 
 
Jag känner ett sug efter att skriva mer. Och göra någonting nytt och fräscht. Just nu bearbetar jag gamla teckningar medan min hjärna arbetar på högvarv. Jag har länge sett den här delen av mig som lite passerad. Men sen saknar jag det något enormt, och så tänker jag att man faktiskt kan förnya sig. Damma av sina teckningsblock och göra någonting nytt. 
 
Mitt liv har ju tagit stormsteg i en annan riktning. Jag har blivit slädhundsförare som desperat längtar efter fjällen i norr. Jag har startat ett företag inom hund här i Uppsala som tar mycket tid. Men konsten är en stor del av mig, och när väl allting annat rullar på och jag får lite tid över så hör jag ropet inuti mig. Min kreativa sida ropar på mig. Men jag har inte glömt. 
 
 
 
 

En ny dimension

Allting ligger och ruvar inuti mig. Det har inte försvunnit, det finns där, det får bara inte plats i vardagen. Men har lyckats ta mig in i en ny dimension. Att bearbeta bilder på datorn är utmanande och roligt. Jag och Sara har bestämt att börja träffas några kvällar i månaden och ägna dessa kvällar åt kreativiteten. Annars försvinner en del av mig som jag måste för att kunna leva. Hela mitt väsen behöver det, annars är det som att gå runt här på jorden utan syfte och utan sammanhang. 
 
Jag önskar livet vore lite mer enkelt. Mer fritt. Mer tid för det som verkligen betyder något.