work in progress: Fransk bulldog

Från det att jag träffade min vän Malins franska bulldog Kajsa har jag varit förtjust i denna lilla bedårande hundras! Vissa håller nog inte med mig om att de är bedårande, men mitt hjärta vann de förvånansvärt fort! :p Jag har länge tänkt att jag vill teckna av min favoritras men tiden har gått utan att jag kommit till skott. Men nu har jag äntligen fattat pennan och börjat skissa! :)/Sara

midsommar

Här kommer lite bilder från midsommar som vi spenderade på Tvärnö med sambons familj. Det var kallt men solen tittade fram emellanåt. Vi grillade vildsvin och hade väldigt trevligt. Men nu väntar jag bara på den riktiga sommarvärmen!

En värld utan krav

Jag har funderat på en sak. Jag är en person som är ganska självkritisk och har ganska höga krav på mig själv, men det finns en värld där jag aldrig behöver känna de här kraven, och det är i konstens värld. Jag sitter inte och grubblar så mycket, utan jag tecknar bara. Ibland blir jag nöjd och ibland inte. Blir jag inte nöjd då gör jag bara något annat. Jag ser det som en del av utvecklingen att göra fel.
 
Det är faktiskt lite konstigt, för jag brukar alltid döma mig själv negativt annars, men när jag tecknar är det bara förenat med positiva känslor. Det är klart att jag ofta blir missnöjd och att jag kan känna frustration när jag inte blir nöjd, men det har inte med självkrititk att göra utan oftast att jag vet att jag kan bättre. I konstens värld känner jag mig tillfreds med mig själv.