Woman in gold

I början av januari var jag på gång att slutföra min senaste målning, som jag döpte till Woman in gold efter att jag hade lagt till lite gulddetaljer. Jag lade då upp inlägget på den nya bloggen, men nu lägger jag upp den här också. 
 
Vi har bestämt att för tillfället fortsätta blogga här då vi har saknat allt det gamla som vi har på den här bloggen. Men förändringar ska det bli här istället. Så får vi se vad framtiden bjuder på :) Vi vill ju gärna byta till wordpress, men då vill vi föra över alla gamla inlägg dit så att allt det gamla blir kvar. 
 
 
 
 

Varghundsträff

Igår fick vi gäster hit till Rosenberg; två kompisar från Stockholm med deras varghundar. Det var första gången mina hundar träffade deras, men det gick överlag väldigt lugnt till. Först blev det en långpromenad och sedan lek på gården. Dia hade väldigt roligt och det var kul att se henne så orädd för de främmande människorna. Men hon är ju en väldigt mild och undergiven hund och det syntes när de lekte. Men jag tror att alla hade riktigt roligt.