More to come

Nu rullar det på lite. Vi håller på att starta ett företag inom hund och idag har vi åkt runt till en massa bilförsäljare. Tillslut hittade vi det vi sökte efter. Det är en sån härlig känsla när man äntligen hittar precis det man är ute efter. 
 
Aktiv och bra dag har det varit idag. Jag gillar aktiva och bra dagar. Jag tecknar om kvällarna igen och det ger en massa energi och glädje. Vet vad jag vill åt i mina teckningar nu, och det är det som driver mig. Utmaningen att få det så som man vill ha det. För det är lättare sagt än gjort! 
 
 
 

Tar nya tag

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag älskar ju att skriva, det har jag gjort sedan jag var barn. Vet inte hur många dagböcker jag har skapat sedan fjärde klass. Men nu är jag inne i en period då det är blankt i mitt huvud. Tomt på ord. 
 
Kan bero på allt som har varit. Kan bero på att jag inte är där jag vill vara; vi letar nytt boende igen, mer avlägset, mer skog för hundarna, större hus. Jag vet vart jag är på väg och vart jag vill. Men jag är inte där ännu. Men det är i alla fall skönt att veta vad man vill. Det har ju varit ett problem för mig ganska länge. Vad fan ska man göra av sitt liv liksom. 
 
Det är det som är så skönt med att ägna sig åt konsten; det krävs inga ord. 
 
Men jag kommer att ta nya tag. Och orden kommer att komma successivt, tillsammans med inspirationen. 
 
 
 

Lonely girl

Det är ju alltid det här med VAD man ska teckna. Det enklaste vore att ha en och samma stil och bara teckna i den stilen. Men det är svårt, för det finns ju så mycket olika saker man vill teckna och måla. Så det blir lite spretigt ibland i mitt huvud. 
 
Men det blir vad det blir och ingenting annat.