Idéfattig och handfallen!

Herregud...så fort jag tar fram denna tavla så blir jag förlamad! Jag kan för all del måla färdigt själva katten, men sen då? Bakgrund kan vara svårt och i det här fallet har jag försökt flera gånger att skissa upp bakgrund utan att bli nöjd. Har tänkt mig någon form av ute miljö, kanske lite trädgårdsaktigt med små terrakottakrukor och stenplattor. Kanske en murgröna...
Men jag vet inte...jag blir bara osugen på att fortsätta och det är tråkigt för jag vill måla klart tavlan! (Frustrerad!)
KANSKE DU KAN HJÄLPA MIG MED IDÈER? ;P
 
 
 
/Sara L
 
 
22 kommentarer publicerat i
Taggar: Siames, bakgrund, katt, målning, tavla

Angels Wonder - Ny teckning

Har arbetat länge med min nya teckning, men kan liksom inte sluta pilla på den. Känns som om jag hela tiden kan göra någonting som gör den bättre. Men nu är den i princip klar. Men kommer nog att fortsätta fila på den om jag känner mig själv. 
 
 
Ny teckning
 
 
14 kommentarer publicerat i
Taggar: angel, teckning

Varg i vinterskogen

Var ute på en vacker vinterpromenad med Amy. Det är fantastiskt vad fint det kan bli med lite snö! Vi bor ju ute på landet, så det har varit kolsvart på eftermiddagen här ute. Men nu är det genast mycket ljusare och mysigare. Och Amy har ju lite Siberian Husky i sig, och verkar gilla att pulsa i snön :) Hon ser ut som en liten varg i vinterskogen.