Swedish summer

Har försökt föreviga vissa stunder den här fina svenska sommaren vi har i år. Det är lätt att mest minnas de dagar då det regnade precis då man skulle grilla osv, men jag måste säga att jag tycket att den här sommaren har varit väldigt bra! Varmt i princip hela juli, vilket man ska vara glad för, vi lever ju ändå i Sverige. Men här följer i alla fall lite bilder för att hylla svensk sommar när den är som bäst.
 
Har bläddrat tillbaka lite i bloggen, och det river upp minnen. Nu i juli är det ett och ett halvt år sedan mitt liv förändrades brutalt. Det är nästan som om man minns det som något som hänt i ett tidigare liv. Eller i en dröm. Jag blir liksom skakis själv av att inse vad det är jag har gått igenom. 
 
Och tyvärr slutade det inte heller som vi hade hoppats. Att vi skulle separera, det insåg jag ganska snabbt. Men vi båda hade en förhoppning om att kunna skiljas som vänner, särskilt efter en sådan tragedi vi genomlidit. Tyvärr blev det inte så. På grund av ett par mycket osympatiska personer (jag säger detta med sorg, sorg för min och Mikaels skull) så har vår separation inneburit otroligt lidande för oss. Så hade det inte behövt vara. Den här händelsen har gett mig erfarenhet av otroligt godhjärtade människor från vårdens sida, vilket jag alltid kommer att bära med mig. Men det har också fått mig att inse att det finns folk som inte vill en väl, och att det är viktigt att välja bort personer som försöker skada en. 
 
Jag lever i en ny relation. Jag har gått vidare och är lycklig i det. Det är inte mig det går nöd på. Men jag önskar och hoppas att Mikael också kan hitta en ny väg i livet.