Länge sen sist...

Nu var det längesedan sist... igen... Det svåra med att driva en konstblogg är att det liksom är konsten som står i fokus och inte livet i övrigt. Livet rullar ju alltid på, men kreativiteten kommer och går, och den har varit frånvarande ett bra tag. Livet tar för mycket tid. 
 
Fotar gör jag mycket, jobbar med hundarna, driver ett företag. Läser gör jag inte lika mycket, skriver och tecknar nästan ingenting alls. 
 
Ibland av en händelse ser jag någon gammal bild och tänker att det vore väldigt fint att få den färdig. Egentligen spelar det ju ingen roll hur lång tid det tar, det är kul när det väl blir färdigt. 
 
Hittade min gamla teckning på en alaskan malamute, och den vill jag ju göra färdig, med tanke på att jag har ett par såna här hemma. 
 
Ibland är det bra att låta saker ligga lite, speciellt om man inte har blivit helt nöjd. Det är som om man ser teckningen med nya ögon, och helt plötsligt ser man vad som är fel och kan rätta till det. Trots att man gjort en massa tidigare försök och misslyckats. 
 
 
 
Lite om livet nu för tiden. Jag driver ett annat företag nu, ett mobilt hunddagis och rullande butik med dragutrustning. En helt annan inriktning än konst alltså. Men jag har ju två passioner här i livet, och det är hundar och sen är det konsten. Min tanke om framtiden är att även få mer tid till det kreativa, kanske på sikt starta en webshop igen. Men Sara är ju mamma nu och det tar också tid, själv har jag sex stycken hundar och är egenföretagare, så vi får se när det blir. 
 
Jag såg att mitt senaste inlägg gjordes i januari. Bra. Det är i alla fall i år. Men jag känner någonting nu, och det är att jag saknar att skriva om andra saker än om hundar. Också. Och jag och Sara har en plan om framtiden. Så länge man har en plan så finns det vilja och då finns det hopp.