När alla gått och lagt sig...

...tar jag fram teckningsblocket. Det är i alla fall så det känns just nu. Jag har blivit en riktig nattsuddare. Dels beror det på att när jag börjar teckna så har jag en tendens att helt tappa bort tiden, och dels beror det på att jag har svårt att komma till ro och gå och lägga mig nu för tiden. 
 
Jag är tyvärr sådan. När det är mycket i huvudet som far runt så tar det över allting annat och jag har svårt att koncentrera mig. Det har ju varit mycket i mitt huvud sedan januari, och nu handlar det mycket om framtiden, hur allting kommer att bli. Plus att Sara ska gifta sig om två veckor, vilket gör att det är ännu mer på programmet. Fast det är ju roligt förstås. 
 
Det är det som är så skönt med att teckna och måla; allting annat tynar bort. Det är bara jag och papperet och pennan och vårt fantastiska samarbete som ligger i fokus. 
 
Jag har gjort kontrasterna lite skarpare på Blue Eyes, men det är någonting som saknas. Det måste till mer färg, det har jag förstått sedan länge. Slängde ut en önskan om tips på instagram och fick idén att lägga till rosa. Men jag hamnade mitt upp i en ny skiss, så får ta färgläggningen imorgon. Kul när man får tips!